Handgjorda smycken i silver.

Välj bland grupperna här nedan  om du vill   hitta ett personligt smycke i silver. Här finns både smycken i olika storlekar och färg samt helt unika konstsmycken.

Silversmycken smycken med olika längd. Silversmycken smycken med olika längd. Silversmycken smycken med olika längd. Silversmycken smycken med olika längd. Silversmycken smycken med olika längd. Silversmycken där längden går att ändra.

Få den längd och utseende du vill ha.

Nu finns möjligheten att få vissa av mina örhängen och halssmycken i den längden du vill ha. Det gäller örhängen med krok och mellandel. När det gäller halssmyckena är det halssmycke med mellandel. Genom att variera örkrokens längd eller att använda sig av mellandelar i olika storlekar kan kunden få den längd som önskas i örhängena. Om du väljer att ha örkroken ditekt hängade på örhängena så har du dessutom två sorters krokar att välja mellan. När det gäller halssmycken kan mellandelen bytas ut till en annan längd. Står i infon om smycket att det är utbytbar mellan del eller krok. Kontakta mig via mail för förslag innan du köper. Mail: personligdesignshop@gmail.com

Facebook

Tillagd i varukorgen